Ølen/Etne sitt damelag i 4. divsjon.Bak fra venstre: Ida Sofie Bull, Live Selseng, Ingrid Auestad, Tiril Ivesdal, Kristine H. Sortland, Tale A. Skjensvoll, Sigrun Risøy, Ragnhild Fosshaug, Monica Sørheim, Signe Rullestad, Anne Skeie og Hanna Landro. Fremme fra venstre: Sofia Jensen, Amalie Mathisen, Sara Othalie Olsen, Aslaug F. Øyjord, Mari E. Bryne, Olene Aarsland, Silje Larsen og Julie K. Midtbø. Ikkje tilstades på bilete: Amalie Kringlebotten, Emily A. Johansson, Flora K. Litlehamar, Hanna Eikje, Julie Bakkevik, Louise Voll, Maria S. Tjelmeland, Toril E. Halsne og Tuva Aarekol. FOTO: MAGNE SKÅLNES
Ølen/Etne sitt damelag i 4. divsjon.Bak fra venstre: Ida Sofie Bull, Live Selseng, Ingrid Auestad, Tiril Ivesdal, Kristine H. Sortland, Tale A. Skjensvoll, Sigrun Risøy, Ragnhild Fosshaug, Monica Sørheim, Signe Rullestad, Anne Skeie og Hanna Landro. Fremme fra venstre: Sofia Jensen, Amalie Mathisen, Sara Othalie Olsen, Aslaug F. Øyjord, Mari E. Bryne, Olene Aarsland, Silje Larsen og Julie K. Midtbø. Ikkje tilstades på bilete: Amalie Kringlebotten, Emily A. Johansson, Flora K. Litlehamar, Hanna Eikje, Julie Bakkevik, Louise Voll, Maria S. Tjelmeland, Toril E. Halsne og Tuva Aarekol. FOTO: MAGNE SKÅLNES

Ølen/Etne snudde kampen med sterk innspurt