Irene Sørhus (t.v.) Mira Tjelmeland Hustoft, Sofie Gjellestad, Milla Bauge, Solveig Skjold, Ingeborg Haugen, Vida Tveit og Ada Tveit-Arianson. Alle seier seg einige i at det er kjekkare å vera ute på tur, enn inne på skulen. FOTO: RENATE SÆVAREID
Irene Sørhus (t.v.) Mira Tjelmeland Hustoft, Sofie Gjellestad, Milla Bauge, Solveig Skjold, Ingeborg Haugen, Vida Tveit og Ada Tveit-Arianson. Alle seier seg einige i at det er kjekkare å vera ute på tur, enn inne på skulen. FOTO: RENATE SÆVAREID Bilde 1 av 10

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Skuleelevar fekk ein opptur