Aldri før har forskarar observert så mykje plast i Norskerenna utanfor Skagerrak. Her ser vi plastsøppel som kronprins Haakon har plukka opp frå havbotnen etter eit dykk med WWF utanfor Sjøstrand i Asker i 2019. Foto: Heiko Junge / NTB/ NPK
Aldri før har forskarar observert så mykje plast i Norskerenna utanfor Skagerrak. Her ser vi plastsøppel som kronprins Haakon har plukka opp frå havbotnen etter eit dykk med WWF utanfor Sjøstrand i Asker i 2019. Foto: Heiko Junge / NTB/ NPK
Sjå fleire bilete
Aldri før har forskarar observert så mykje plast i Norskerenna utanfor Skagerrak. Her ser vi plastsøppel som kronprins Haakon har plukka opp frå havbotnen etter eit dykk med WWF utanfor Sjøstrand i Asker i 2019. Foto: Heiko Junge / NTB/ NPK Aldri før har forskarar observert så mykje plast i Norskerenna utanfor Skagerrak. Her ser vi plastsøppel som kronprins Haakon har plukka opp frå havbotnen etter eit dykk med WWF utanfor Sjøstrand i Asker i 2019. Foto: Heiko Junge / NTB/ NPK Sjå fleire bilete

Svært mykje plast i Norskerenna i Skagerrak