Gratulasjonar

Gratulerer

Gratulerar med dagen til Isabel Einara 5 år (27.07) og Nelly Eline 3 år (29.07). Love You! Klem frå mamma og pappa.

Elias Selland Gratulerer så masse med 7-årsdagen din som var 22. juli. Håper feiringa innfridde. Du er ein omsorgsfull og god storebror som me er så glad i. Klem fra Tor Egil, mamma og pappa.

Ragnhild Steen 102 år Ragnhild Steen født Øyjord fyller 29.07.2017 102år. Vi gratulerer deg med dagen, du er en dame som følger med i det som skjer rundt deg. Hekler og strikker og deler ut ferdige produkter til de som vil ha. Du liker og følge med hva som skjer, og er en ivrig leser av Grannar. Hilsen Inger Lise, Bjørn, Gro og Rune.

Hipp hurra for solstråle vår, Alma Handeland Eriksen, som fylller 1 år 20 juli. Me e så glad i deg! Gode klemmer fra mormor og bessen

Kristine Ebne og Kristian Jørgensen Innvær Me gifter oss i Skånevik kyrkje laurdag 29. juli kl. 16.00. Dagen blir feira med familie og vener på Ebne.

FØDSEL Endelig fikk vi hilse på lillebror Tørres som ble født 28. juni. Helt perfekt med sine 4794 gram og 53 cm. Oline er stolt og flink storesøster, og superstolte foreldre til to er Camilla og Odd Egil Helgevold.

ALINA TOADALEN Gratulerer så mye med 2-årsdagen den 17. juli. Stor bursdagsklem fra besta, bestefar, tante Maja og onkel Steffen.

Malin Veland Becker Hipp hurra for gojenta vår Malin som ble 9 år den 18. Juli. Vi er veldig glad i deg! Stor klem fra mamma, pappa, Joachim og Milo.

Gratulera med 30-årsdagen til den flotta jentå vår Anette Haraldseid 😊. Helsing frå mamma og pappa

Vi gratulerer Thorleif Inge Djuvik med 70 årsdag på lørdag 22. juli. Og velkommen til åpent hus fra kl 17.00 i Fjellgardsveien 40 Fra din kone, barn, svigerdatter og barnebarn

Ingrid Marie Klungland Aaserud Gratulera med dagen din den 22. juli, gode og kjekke Ingrid Marie. Me er veldig glad i deg. Klem frå mormor og morfar.

Emma Vik Håland Gratulera så masse med 2 årsdagen den 16 juli! Du er prinsessa vår, me er veldig glad i deg. Stor smask og klem mamma og pappa.