Tom-Jøran Johnsen (f.v.), Zaneta Tindeland og Paula Deyna er glade for å vere i gang på Etne Senter. Foto: Svein-Erik Larsen
Tom-Jøran Johnsen (f.v.), Zaneta Tindeland og Paula Deyna under opninga av Studla Kafe i februar. Nå går det mot slutten for kafeen.
Det er gode moglegheiter for ein fin lunsjpause på kafeen.
Det er gode moglegheiter for ein fin lunsjpause på kafeen.
Laila Ytrenes var den første gjesten på Studla Kafe.
Laila Ytrenes var den første gjesten på Studla Kafe.
Det er mange valmoglegheiter på den nye kafeen.
Det er mange valmoglegheiter på den nye kafeen.
Noko for ein kvar smak.
Noko for ein kvar smak.
Ein kan bestille mat både frå bordet og i kassen.
Ein kan bestille mat både frå bordet og i kassen.
Det er to bord med sofa i kafeen.
Det er to bord med sofa i kafeen.
16-22-Sofa Studla Kafe 2
Studla Kafe har eit variert middagstilbod gjennom veka.
Studla Kafe har eit variert middagstilbod gjennom veka.
Utvida meny. Ein kan kjøpe pizza på kafeen kvar dag.
Utvida meny. Ein kan kjøpe pizza på kafeen kvar dag.
Vaflar er ein del av det mangfaldige tilbodet.
Vaflar er ein del av det mangfaldige tilbodet.
Det er store valmoglegheiter når det kjem til is.
Det er store valmoglegheiter når det kjem til is.
Torsdag er komledag.
Torsdag er komledag.

Klare til servering

Det var med spenning og godt humør Tom-Jøran Johnsen, Zaneta Tindeland og Paula Deyna ønskte gjestene velkommen til Studla Kafe på Etne Senter for første gong. Her håpar dei å skape ein samlingsplass.

Publisert Sist oppdatert

— Eg håpar at dette skal bli ein stad med god stemning og mat, seier kjøkkensjef Tindeland til Grannar like etter opninga torsdag føremiddag.

Saman med kaféleiar Deyna skal ho styre den daglege drifta av kafeen. Johnsen, som er tilsett og medeigar i Fegna AS som eig kafeen, kjem også til å turen innom av og til.

Stor planlegging

Hei!
Du må ha eit aktivt abonnement for å lese vidare.

Eksisterande kunde?

Logg inn her

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS