Leiinga og lærlingar i Omega 365 Solutions tok imot prisen. Frå venstre: Dennis Magnussen; systemingeniør og instruktør, Roger Torkelsen; Benjamin Kulshamar Osnes; Øyvind Stensland Haugen; Tobias Emberland Stokkenes; fylkesordførar, Svein Erik Indbjo; Aleksander Vaage; Tor Inge Mokleiv; Arvid Wedtstein; William Eriksen Ingebrigtsen; avdelingsleiar og fagansvarleg, Vidar Nordnes og kommunikasjonssjef, Lauren McPherson Simonsen. Foto: Rogaland fylkeskommune
Leiinga og lærlingar i Omega 365 Solutions tok imot prisen. Frå venstre: Dennis Magnussen; systemingeniør og instruktør, Roger Torkelsen; Benjamin Kulshamar Osnes; Øyvind Stensland Haugen; Tobias Emberland Stokkenes; fylkesordførar, Svein Erik Indbjo; Aleksander Vaage; Tor Inge Mokleiv; Arvid Wedtstein; William Eriksen Ingebrigtsen; avdelingsleiar og fagansvarleg, Vidar Nordnes og kommunikasjonssjef, Lauren McPherson Simonsen. Foto: Rogaland fylkeskommune

Vann lærlingpris