«Farmen»-helg med Freidig 4H

tid og klare oss slik de gjorde før i tiden. Selvfølgelig jukset vi litt og […]

tid og klare oss slik de gjorde før i tiden. Selvfølgelig jukset vi litt og handlet mat med oss.
23 medlemmer deltok og fredagskveld, kl. 18.00 startet vi. Alle ble inndelt i grupper. Disse ble satt til forskjellige oppgaver. Noen vasket huset, noen laget mat, noen ryddet skog, og andre måtte hugge ved. Det var langt på kveld før vi ble ferdige og til tross for «hardt» arbeid var det ikke like lett for alle og sove. Lederene måtte «hysje» mange ganger før alle falt til ro.
Lørdagsmorgen måtte vi opp kl. 07.00. Vi spiste frokost og diskuterte hva vi skulle gjøre utover dagen. Vi skulle rydde mer skog, lage mat, lage fuglekasser, stelle hestene vi hadde med oss og noen gikk tur ned til sjøen der de ble med i båten til Leif Dale og fisket middagsmat til oss.
Etter en lang dag koste vi oss med snop og spøkelseshistorier.
Søndagsmorgen fikk vi sove litt lenger, og etter frokost var det pakking, rydding og vasking som gjenstod. De fleste var enige om at det hadde vært en spennende og annerledes helg.


Leder i Freidig 4H
Anja Andersen