Må styrke symjeopplæring

Dette er forsåvidt rett. Dette var eit av mange smertefulle tiltak som måtte til då […]

Dette er forsåvidt rett. Dette var eit av mange smertefulle tiltak som måtte til då det før jul i fjor viste seg at me måtte spara inn 10 millionar kroner på budsjettet grunna omstrukturering i momsinnbetaling og ekstrainnbetaling til KLP. Ekstrautgifter som det i stor grad  er rett å gi høgresida i sentralstyresmaktene ansvaret for.
Vindafjord Høgre ville løysa dette med m.a. å selja trygdebustadane i Vats. Eg har enno ikkje fått svar frå Høgre om dei som budde i desse bustadane var spurde om dei ville kjøpa bustadane, eller om kor dei som eventuelt ikntens, ærleg og energisk, men befriande fri for påtatte fakter, dette var ein vokalist som søkte kontakt med publikummet.
Og torsdagskonserten har vel aldri vore så godt besøkt med eit publikum som kunne bortimot alle tekstar som i går.

Ellevill jubel
Det seier litt om vitaliteten og aktualiteten til eit band som har halde på i rundt 20 år at dei kunne avslutte kvelden med låten «Enhjørning» frå det nyaste albumet deira. Og jubelen ville ingen ende ta når «Splitter Pine» deretter dundra ut av høgtalarane. I løpet av ti år har også rocken funne sin plass i Skånevik Bluesfestival, og då DumDum Boys hadde gått av scena var det ikkje eit punktum for kvelden, men snarare avslutninga av ein prolog for kva som er i vente resten av helga i Skånevik.