Fem ordførarar på fiskeriminister Elisabeth Aspaker sitt kontor for å overlevera eit bekymringsopprop om villaksen. Frå venstre ordførar Ronny Berg, Meråker (Ap), ordførar Jan Geir Solheim (Sp), Lærdal, ordførar Sigve Sørheim (Sp), Etne, fungerande ordførar Ronny Berg (Frp) Alta, fiskeriminister Elisabeth Aspaker (H) og ordførar Ola T. Lånke (KrF) Rennebu. Foto: Terje Heiestad, Millimeterpress
Fem ordførarar på fiskeriminister Elisabeth Aspaker sitt kontor for å overlevera eit bekymringsopprop om villaksen. Frå venstre ordførar Ronny Berg, Meråker (Ap), ordførar Jan Geir Solheim (Sp), Lærdal, ordførar Sigve Sørheim (Sp), Etne, fungerande ordførar Ronny Berg (Frp) Alta, fiskeriminister Elisabeth Aspaker (H) og ordførar Ola T. Lånke (KrF) Rennebu. Foto: Terje Heiestad, Millimeterpress

Hos statsråden med klar bodskap

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!