Her er laget til Vats 94/Skjoldar som rykte opp i fjor. Bak f.v: Trygve Meland, Einar Myrhe, Tore Berakvam, Øystein Eide, Joachim Aasbø Frøland, Kristian Aass. Frammar f.v:  Morten Frøland, Svein Haldor Skare, Claus Haraldseid, Bernt Olav Nådland, Vegard Håkull og Kjetil Ohm.
Arkivfoto: Sirianne Vikestad
Her er laget til Vats 94/Skjoldar som rykte opp i fjor. Bak f.v: Trygve Meland, Einar Myrhe, Tore Berakvam, Øystein Eide, Joachim Aasbø Frøland, Kristian Aass. Frammar f.v: Morten Frøland, Svein Haldor Skare, Claus Haraldseid, Bernt Olav Nådland, Vegard Håkull og Kjetil Ohm. Arkivfoto: Sirianne Vikestad

Opprykket sikra

Vats 94 Skjoldar avgjorde på utebane.

I kveld kunne det feirast i fotballeiren i Skjold og Vats. Laget vann heile 4-1 i kampen mot Vedavåg Karmøy 2 på Sletten kunstgras. Sigeren betyr at vindafjordingane er sikra opprykk til 4. divisjon etter å ha blitt nummer to i serien.

Skåringane kom ved Claus Haraldseid, Joachim Frøland (2) og Jan Einar Frøland.

Vats 94 Skjoldar har hatt ein jamn og god sesong, og har lenge hatt andreplassen i 5. divisjonspulja etter Torvastad. I førre runde blei det litt spenning om den andre opprykksplassen etter at Ølen slo naboklubben 3-0. Men trenar Dag Inge Nordtveit hadde god tru før kveldens kamp og såg mannskapet dra i land ein komfortabel siger som ordna oprykket éin runde før sesongen er over.

Grannar kjem attende med meir om saka i torsdagens avis.