Med eit nikk og nokre verbale formuleringar gav formannskapet i Vindafjord klarsignal til rådmann Kristian Birkeland (til høgre) om å rive revehallen i Ølen. Det skjedde på eit møte i ein kafé i Tysværtunet utan at det var kjent for andre at møtet skulle vere. Reidar Håvås (Ap) til venstre gjekk frå møtet fordi han meiner arbeidsmåten er i strid med kommunelova. Foto: Jon Edvardsen
Med eit nikk og nokre verbale formuleringar gav formannskapet i Vindafjord klarsignal til rådmann Kristian Birkeland (til høgre) om å rive revehallen i Ølen. Det skjedde på eit møte i ein kafé i Tysværtunet utan at det var kjent for andre at møtet skulle vere. Reidar Håvås (Ap) til venstre gjekk frå møtet fordi han meiner arbeidsmåten er i strid med kommunelova. Foto: Jon Edvardsen

Gjekk frå formannskapsmøte

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!