Skjoldar Jenter 15 gleder seg stort til ein ny runde med  Norway Cup. Bakerst frå venstre: Kristin Skree, Rebecka Alne, Ingrid Espeland, Trine Tollefsen, Kristine Tjeltveit, Malin H. Reed, Ida Aksland, Hanne Hjorteland, Anna N. Fuglestein, Anita Øygard, Ingrid Helgesen, Solvår Haraldseid, Lina Grunbeck, Lisa E. Landa og Ellen Kristine Frøland.

Foto: Øystein Birkenes
Skjoldar Jenter 15 gleder seg stort til ein ny runde med Norway Cup. Bakerst frå venstre: Kristin Skree, Rebecka Alne, Ingrid Espeland, Trine Tollefsen, Kristine Tjeltveit, Malin H. Reed, Ida Aksland, Hanne Hjorteland, Anna N. Fuglestein, Anita Øygard, Ingrid Helgesen, Solvår Haraldseid, Lina Grunbeck, Lisa E. Landa og Ellen Kristine Frøland. Foto: Øystein Birkenes

Ladar opp til cup

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!