Etne G16. Bak f.v.: Eirik Kristiansen, Mohamed Abshir Yusuf, Marius Bunes Bandlien, Lukas Feder, Szymon Prusek, Thomas Lien, Mohamad Alhamdan, Yaquub Mohamed. Midten f.v.: Kristoffer Grønstad (hjelpetrenar), Tøres Rullestad, Patrik Mikkelsen, David Olav Vik Thorson, Andreas Hansen, Marius Øverland, Mathias Høyland, Adrian Bunes Bandlien, Edvin Grønstad, Åge Madsgård (trenar). Første rekkje f.v.: Johann Ytrenes, Kristian Grindheim Fredriksen, Teo Trovanelli, Torbjørn Hagland, Sander Mala Kuijs, Sondre Haugen, Daniel Wiland, Harald Andre Hansen.
Foto: Privat
Etne G16. Bak f.v.: Eirik Kristiansen, Mohamed Abshir Yusuf, Marius Bunes Bandlien, Lukas Feder, Szymon Prusek, Thomas Lien, Mohamad Alhamdan, Yaquub Mohamed. Midten f.v.: Kristoffer Grønstad (hjelpetrenar), Tøres Rullestad, Patrik Mikkelsen, David Olav Vik Thorson, Andreas Hansen, Marius Øverland, Mathias Høyland, Adrian Bunes Bandlien, Edvin Grønstad, Åge Madsgård (trenar). Første rekkje f.v.: Johann Ytrenes, Kristian Grindheim Fredriksen, Teo Trovanelli, Torbjørn Hagland, Sander Mala Kuijs, Sondre Haugen, Daniel Wiland, Harald Andre Hansen. Foto: Privat

Klare for A-sluttspel

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!