Anders Lint Moland køyrde sitt første løp i rallycross i Vikedal og kom til finalen i opninga av Vestlandsmeisterskapet. Responsen frå den nye bilen blir avgjerande for ambisjonane framover. Bak Asbjørn Hustvedt Lærdal og faren Svein Arne Moland i serviceteamet. Foto: Jon Edvardsen
Anders Lint Moland køyrde sitt første løp i rallycross i Vikedal og kom til finalen i opninga av Vestlandsmeisterskapet. Responsen frå den nye bilen blir avgjerande for ambisjonane framover. Bak Asbjørn Hustvedt Lærdal og faren Svein Arne Moland i serviceteamet. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Debutant med sjølvbygd motor

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!