Bønder i Skjold markerte misnøye med det dei meiner er eit uakseptabelt tilbod frå regjeringa i jordbruksforhandlingane. Frå venstre Harald Eikanger, Agnes Byrkja Dagsland, Asbjørn Alendal, Randi Byrkja Dagsland, Håvard Tveit, Lars Henry Dagsland (leiar i Skjold bondelag), Norleif Fjeldheim, Nils Olav Hjelmeland. Magnar Fjeldheim, Torleif Stople, Øyvind Håkull, Tor Martin Stople, Jan Idar Haugen og Kjartan Kalstveit. 
Foto: Jon Edvardsen
Bønder i Skjold markerte misnøye med det dei meiner er eit uakseptabelt tilbod frå regjeringa i jordbruksforhandlingane. Frå venstre Harald Eikanger, Agnes Byrkja Dagsland, Asbjørn Alendal, Randi Byrkja Dagsland, Håvard Tveit, Lars Henry Dagsland (leiar i Skjold bondelag), Norleif Fjeldheim, Nils Olav Hjelmeland. Magnar Fjeldheim, Torleif Stople, Øyvind Håkull, Tor Martin Stople, Jan Idar Haugen og Kjartan Kalstveit. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 2

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Tysdag marsjerer bøndene i Oslo

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!