• Bilete 1 av 3 - Nyvald leiar i Vindafjord IL, Lars Olav Larsen, kan stolt visa fram eit av dei finaste og beste skianlegga i Rogaland. I slutten av mai inviterer han til offisiell opning av nye Fjellstøl skianlegg. Foto: Torleif Heggebø

  • Bilete 2 av 3 - Gamal og ny tid - brakkene i bakgrunnen har gjort jobben sidan midt på 80-talet. Frå den nye speakerbua får Lars Olav Larsen både god utsikt og full kontroll over konkurrentane i løypene.

  • Bilete 3 av 3 - Det var langt mellom kaffigjestene då Grannar vitja varmestova på Fjellstøl skianlegg. lagsleiar Lars Olav Larsen og skigruppemedlem Ann Olaug Byggstøyl fekk god tid til å drøsa om påskehelga med innrykket som då var.

Blant Rogalands beste


No står me ikkje tilbake for noko anna skianlegg i Rogaland. Me er fullt på høgde med både Sauda og Suldal, og Korlevoll i Odda med. 

av Torleif Heggebø


No står me ikkje tilbake for noko anna skianlegg i Rogaland. Me er fullt på høgde med både Sauda og Suldal, og Korlevoll i Odda med.