• Vindafjordpolitikar Liv Eidhammer (KrF) meiner partiet må vere open for nye tankar og synest difor det er flott at partleiar Knut Arild Hareide meiner at KrF må vurdere å gå i regjering med Ap og Sp. Men ho har ikkje tatt noko endeleg standpunkt til om det er rett å gå til høgre eller venstre for sentrum. Foto: Jon Edvardsen
    Bilde 1 av 3 Vindafjordpolitikar Liv Eidhammer (KrF) meiner partiet må vere open for nye tankar og synest difor det er flott at partleiar Knut Arild Hareide meiner at KrF må vurdere å gå i regjering med Ap og Sp. Men ho har ikkje tatt noko endeleg standpunkt til om det er rett å gå til høgre eller venstre for sentrum. Foto: Jon Edvardsen
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Ingen opprør lokalt