• På sin el-bil-tur gjennom Norge svingde leiaren i Transportkomiteen innom Medvindbygget for å snakke om E134 med politikarar og næringsliv. Sigve Lervik (Hustvedt og Skeie) (t.v.), Øystein Matre (Westcon), Asbjørn Moe (Fikse Næringsutvikling), Helge Orten (leiar i Transportkomiteen), Modolf Haraldseid (Vindafjord Høgre) og Lars Olav Bergsvåg (Etne Høgre). Foto: Sirianne Vikestad
    Bilde 1 av 5 På sin el-bil-tur gjennom Norge svingde leiaren i Transportkomiteen innom Medvindbygget for å snakke om E134 med politikarar og næringsliv. Sigve Lervik (Hustvedt og Skeie) (t.v.), Øystein Matre (Westcon), Asbjørn Moe (Fikse Næringsutvikling), Helge Orten (leiar i Transportkomiteen), Modolf Haraldseid (Vindafjord Høgre) og Lars Olav Bergsvåg (Etne Høgre). Foto: Sirianne Vikestad
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Etterlyser fortgang av E134