Formannsapet vedtok at rådmannen må bruke meir tid på dialog og informasjon med bygdene, og at det ikkje er mogleg med tidsplanen han la opp til. Frå venstre fungerande ordførar Tove Elise Olsen Madland (Ap), Solveig Hortman (Sp), Modolf Haraldsied (H), Jan Idar Haugen (Sp) og Mats Årvik (Frp). Med ryggen til Therese Nesheim (H) og Nina Ramsvik (Sp). Foto: Jon Edvardsen
Formannsapet vedtok at rådmannen må bruke meir tid på dialog og informasjon med bygdene, og at det ikkje er mogleg med tidsplanen han la opp til. Frå venstre fungerande ordførar Tove Elise Olsen Madland (Ap), Solveig Hortman (Sp), Modolf Haraldsied (H), Jan Idar Haugen (Sp) og Mats Årvik (Frp). Med ryggen til Therese Nesheim (H) og Nina Ramsvik (Sp). Foto: Jon Edvardsen

Kjøper seg tid i skulesaka

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!