Ungdomsbedrifta Tønnå UB viser fram arbeidet med tønnestolar som blir seld til blant anna Westcon. Håkon Svendsen (bak f.v.), Sander Kjølvik, Lilly Eidesvik, Nora Eikehaugen, Christian Åreskjold (foran f.v.), Hanne Elise Hetland Vik. Foto: Svein-Erik Larsen
Ungdomsbedrifta Tønnå UB lagar stolar og bord av gamle oljefat. Nå kan dei bli kåra til den beste ungdomsbedrifta i Rogaland. Her viser Håkon Svendsen (bak f.v.), Sander Kjølvik, Lilly Eidesvik, Nora Eikehaugen, Christian Åreskjold (framme f.v.) og Hanne Elise Hetland Vik fram arbeidet. 
Foto: Svein-Erik Larsen
Ungdomsbedrifta Tønnå UB lagar stolar og bord av gamle oljefat. Her viser Håkon Svendsen (bak f.v.), Sander Kjølvik, Lilly Eidesvik, Nora Eikehaugen, Christian Åreskjold (framme f.v.) og Hanne Elise Hetland Vik fram arbeidet. Foto: Svein-Erik Larsen

Blei nummer to i NM