Jentene som hevdar seg i sandvolleyball NM leverer også godt i volleyball innandørs. Her frå då fleire av dei blei regionsmeistrar i J17-klassa i januar. Bak frå venstre: Siri Aasgard, Melina Mol, Norma Imsland, Bertine Skipevåg Tveit, Vera Gjerde,  Ingeborg Klæboe Moland. Framme frå venstre Tiril Våg Skjold, Ida Sofie Staknes, Josefine Wigestrand, Kaia Flatekvål og Astrid Skogen. Akrivfoto: Privat
Jentene som hevdar seg i sandvolleyball NM leverer også godt i volleyball innandørs. Her frå då fleire av dei blei regionsmeistrar i J17-klassa i januar. Bak frå venstre: Siri Aasgard, Melina Mol, Norma Imsland, Bertine Skipevåg Tveit, Vera Gjerde, Ingeborg Klæboe Moland. Framme frå venstre Tiril Våg Skjold, Ida Sofie Staknes, Josefine Wigestrand, Kaia Flatekvål og Astrid Skogen. Akrivfoto: Privat

Nytt RM-gull