Øyvind Kaldheim (t.v) er ordførarkandidat for Etne KrF, mens Andreas Grumheden er ordførarkandidat for Etne Ap. I ei meiningsmåling for august er det deira parti som går mest fram på målingane, og det gjer siste innspurt av valkampen ekstra kjekk. Likevel er det valresultatet som er viktigast, og dei er spente på kva resultatet blir til slutt. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Øyvind Kaldheim (t.v) er ordførarkandidat for Etne KrF, mens Andreas Grumheden er ordførarkandidat for Etne Ap. I ei meiningsmåling for august er det deira parti som går mest fram på målingane, og det gjer siste innspurt av valkampen ekstra kjekk. Likevel er det valresultatet som er viktigast, og dei er spente på kva resultatet blir til slutt. Foto: Grethe Hopland Ravn

KrF går mest fram i Etne

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!