Ølen sitt første lagbilete på ein heimekamp sidan pandemien. Bak frå venstre: Sandra Hegerland, Helene Haukland, Thea Kirketeig, Eline Hundhammer Siglen, Sofie Asheim Nordskog, Kamilla Bøthun og Margit Auestad. Framfor frå venstre: Tone Krakk Døvik, Anna Nordtveit, Silje Digernes Lothe, Amalie Asheim og Astrid Haugland Gundersen Foto: Marcus Rødne
Ølen vann sin første kamp i sesongen. Her frå ein kamp i januar. Bak frå venstre: Sandra Hegerland, Helene Haukland, Thea Kirketeig, Eline Hundhammer Siglen, Sofie Asheim Nordskog, Kamilla Bøthun og Margit Auestad. Framfor frå venstre: Tone Krakk Døvik, Anna Nordtveit, Silje Digernes Lothe, Amalie Asheim og Astrid Haugland Gundersen Foto: Marcus Rødne

Starta sesongen med siger

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!