Ølensrussen er i gang med russefeiringa. Bakerste rad (fire) frå venstre: Laila Bauge, Ragnhild Haugen, Linnea Tjelmeland Hustoft, Tiril Bøthun Molnes, Iben Kvigne, Maren Haugen, Zuzanna Wojcik, Alexandra Kosciewska, Helena Eilertsen, Siren Matre, Eva Vatnedal Nordtveit, Jane Hustoft og Kristine Velde. Rad tre frå venstre: Audhild Gundegjerde Sævareid,  Lena Skjølingstad, Vilde Krakk, Sina Dalaker Miljeteig, Julie Opheim Rognøy, Vilde Sandvik, Ingeborg Birkeland, Stina Grønfur Håheim, Tina Fredriksen Oen, Mariell Markhus Vevatne og Celine Birkenes. Rad to frå venstre: Desirée Klage Håheim, Sofie Landa, Hanna Håvarstein Lothe, Ida Marie Aasamäe Hjelmeland, Julie Håland, Ida Øygard, Elena Langeland og Oliwia Cieślar. Rad ein (fremst) frå venstre: Torbjørn Hjelmtveit, Jonas Sandsgård, Vegar Grindheim, Andreas Bjørgen, Idar Golf og Vebjørn Eikje Blikra. Foto: Svein-Erik Larsen
Ølensrussen er i gang med russefeiringa. Bakerste rad (fire) frå venstre: Laila Bauge, Ragnhild Haugen, Linnea Tjelmeland Hustoft, Tiril Bøthun Molnes, Iben Kvigne, Maren Haugen, Zuzanna Wojcik, Alexandra Kosciewska, Helena Eilertsen, Siren Matre, Eva Vatnedal Nordtveit, Jane Hustoft og Kristine Velde. Rad tre frå venstre: Audhild Gundegjerde Sævareid, Lena Skjølingstad, Vilde Krakk, Sina Dalaker Miljeteig, Julie Opheim Rognøy, Vilde Sandvik, Ingeborg Birkeland, Stina Grønfur Håheim, Tina Fredriksen Oen, Mariell Markhus Vevatne og Celine Birkenes. Rad to frå venstre: Desirée Klage Håheim, Sofie Landa, Hanna Håvarstein Lothe, Ida Marie Aasamäe Hjelmeland, Julie Håland, Ida Øygard, Elena Langeland og Oliwia Cieślar. Rad ein (fremst) frå venstre: Torbjørn Hjelmtveit, Jonas Sandsgård, Vegar Grindheim, Andreas Bjørgen, Idar Golf og Vebjørn Eikje Blikra. Foto: Svein-Erik Larsen

Klare for å ha det kjekt saman