Skjoldar IL sitt damelag 2024. Bak frå venstre; Siren Vårvik Matre, Ingvild Skare, Ida Øygard, Mira Kalstveit, Ellen Kristine Frøland, Anna Fuglestein, Tuva Steinsland (J17) og Wenche Eide. Framme frå venstre; Lone Evjen Kallevik, Sina Dalaker Miljeteig, Ingrid Handeland, Bjørg Irene Frøland, Rebekka Eide (j17) og Silje Berge. Ikkje med på biletet, Thea Karoline Blikra, Signe Aarekol og Lena Sjurseike. FOTO: MAGNE SKÅLNES
Skjoldar IL sitt damelag 2024. Bak frå venstre; Siren Vårvik Matre, Ingvild Skare, Ida Øygard, Mira Kalstveit, Ellen Kristine Frøland, Anna Fuglestein, Tuva Steinsland (J17) og Wenche Eide. Framme frå venstre; Lone Evjen Kallevik, Sina Dalaker Miljeteig, Ingrid Handeland, Bjørg Irene Frøland, Rebekka Eide (j17) og Silje Berge. Ikkje med på biletet, Thea Karoline Blikra, Signe Aarekol og Lena Sjurseike. FOTO: MAGNE SKÅLNESBilde 1 av 2

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Mor og dotter på same lag