Familien Hjelmeseter frå Sveio kan takka Brandøy for mykje. Mellom anna kjærleiken. Foreldra Rune og Urd traff kvarandre på sommartreff i 1991, då Amors piler skaut blink. 25 år etter er dei blitt ein familie på fem, med barna Vebjørn (12), Emmelin (10) og Sunniva (6). Gjennom åra har familien vore på familieleir og nyttårsfeiring på Brandøy fleire gonger. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Familien Hjelmeseter frå Sveio kan takka Brandøy for mykje. Mellom anna kjærleiken. Foreldra Rune og Urd traff kvarandre på sommartreff i 1991, då Amors piler skaut blink. 25 år etter er dei blitt ein familie på fem, med barna Vebjørn (12), Emmelin (10) og Sunniva (6). Gjennom åra har familien vore på familieleir og nyttårsfeiring på Brandøy fleire gonger. Foto: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Stad for fellesskap

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!