Den eldste delen av Indre Bjordal som Dominikus Nagell Bjordal overtok i 1972. Den raude bygningen er Bjordalstunet, gammal løe og fjøs som er bygd om til selskapslokale. Dei kvite husa er det tidlegare våningshuset og kårhuset som har plass til overnatting for 30 personar. I tillegg har bruket tre einebustader, pluss at dagens eigar har restaurert våningshuset på Ytre Bjordal som vart kjøpt i 2014. 
Foto: Jon Edvardsen
Den eldste delen av Indre Bjordal som Dominikus Nagell Bjordal overtok i 1972. Den raude bygningen er Bjordalstunet, gammal løe og fjøs som er bygd om til selskapslokale. Dei kvite husa er det tidlegare våningshuset og kårhuset som har plass til overnatting for 30 personar. I tillegg har bruket tre einebustader, pluss at dagens eigar har restaurert våningshuset på Ytre Bjordal som vart kjøpt i 2014. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Personleg skildring av slekta

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!