KrF si landsbrukspolitiske talskvinne, Line Henriette Hjemdal, besøkte Oddbjørn Øverland. Han la vekt på at han meiner ordningane med beitetilkota, slik dei ser ut i dag, er viktig å ta vara på. F.v. ser vi også leiar Trond Haugland i Ølen bondelag, leiar Johannes Vestbø i Sandeid bondelag, Roy Erik Hetland frå Nortura, Gustav Løge Fosse frå Vindafjord KrF og fylkessekretær Ole Eggebø Aanonsen i Rogaland KrF.
FOTO: TORSTEIN TYSVÆR NYMOEN
KrF si landsbrukspolitiske talskvinne, Line Henriette Hjemdal, besøkte Oddbjørn Øverland. Han la vekt på at han meiner ordningane med beitetilkota, slik dei ser ut i dag, er viktig å ta vara på. F.v. ser vi også leiar Trond Haugland i Ølen bondelag, leiar Johannes Vestbø i Sandeid bondelag, Roy Erik Hetland frå Nortura, Gustav Løge Fosse frå Vindafjord KrF og fylkessekretær Ole Eggebø Aanonsen i Rogaland KrF. FOTO: TORSTEIN TYSVÆR NYMOENBilde 1 av 2

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

— Ikkje rør beitetilskota

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!