Marita Molnes Sydnes (41) gjorde ein god parodi på etneordførar Siri Klokkerstuen, då ho framførte refrenget i Skakkesongen; «Skakke, ja ja, Skakke, Skakke, ja». Famføringa var blant sketsjane som engasjerte publikummet i Skånevik mest, fredag kveld.
FOTO: SIRIANNE VIKESTAD
Marita Molnes Sydnes (41) gjorde ein god parodi på etneordførar Siri Klokkerstuen, då ho framførte refrenget i Skakkesongen; «Skakke, ja ja, Skakke, Skakke, ja». Famføringa var blant sketsjane som engasjerte publikummet i Skånevik mest, fredag kveld. FOTO: SIRIANNE VIKESTADBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Vorspielet slo godt an