• Bilete 1 av 6 - Marita Molnes Sydnes (41) gjorde ein god parodi på etneordførar Siri Klokkerstuen, då ho framførte refrenget i Skakkesongen; «Skakke, ja ja, Skakke, Skakke, ja». Famføringa var blant sketsjane som engasjerte publikummet i Skånevik mest, fredag kveld. FOTO: SIRIANNE VIKESTAD

  • Bilete 2 av 6 - Når ein blind kar (Finn Ove Solberg, t.h) skal laga tv-program med ein veldig tunghøyrd type (Torleiv Sydnes) og ei døv dama (Åse Rødne) blir det nokre komplikasjonar til lått og løye.

  • Bilete 3 av 6 - Arve Ribese (t.h) synest det er kjekt at Torgdagane i Skånevik starta på fredag med ein etterlengta revy igjen. Her saman med Jonny Funderud (t.v) og Christian Nilsen.

  • Bilete 4 av 6 - Denne karen (Åse Hjelmervik) har fått «morgenbrød» av Janne hos Bakar Larsen.

  • Bilete 5 av 6 - Godt innøvd teknikk med badehandkle gjer at Dag Anders Hornenes er klar for badestrand og klesskifte i sommar, her saman med Ingvill Ness.

  • Bilete 6 av 6 - Portretteringar av kjenningar i bygdebiletet i Skånevik var særs populært. Den mest kjende for dei som bur utanføre sunnhordlandsperla er nok bluessjefen, Alf Warloe Christophersen, her parodiert av Martin Kristiansen (22).

Vorspielet slo godt an

Skåneviksbuen let seg ikkje be to gonger då Torgdagane vart innleia med revy fredag kveld.

av Sirianne Vikestad

Skåneviksbuen let seg ikkje be to gonger då Torgdagane vart innleia med revy fredag kveld.