• Frå byass til bygdemenneske. I Imsland sørgjer dei for at overgangen ikkje blir for stor. Med tiltak innan inkludering og integrering er trivselen stor ifylgje Guro Woster, som kjenner seg godt tatt i mot. Her med vesle Sina Riska (7mnd) på fanget. 
Foto: Sirianne Vikestad
    Bilde 1 av 6 - Frå byass til bygdemenneske. I Imsland sørgjer dei for at overgangen ikkje blir for stor. Med tiltak innan inkludering og integrering er trivselen stor ifylgje Guro Woster, som kjenner seg godt tatt i mot. Her med vesle Sina Riska (7mnd) på fanget. Foto: Sirianne Vikestad
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Bygdekvinner samla fullt hus