• Ingrid Synnøve Garvik Ebne (7 år, t.v.), Betty Elise Garvik Ebne (4) og Ola Klokkerstuen Wengensteen (5) fekk forska på å laga sekundær- og tertiærfargar av primærfargar. Dette gjorde dei saman med forskarane Heidi Ektvedt og Storm Osdal frå NORSCI.
    Bilde 1 av 6 Ingrid Synnøve Garvik Ebne (7 år, t.v.), Betty Elise Garvik Ebne (4) og Ola Klokkerstuen Wengensteen (5) fekk forska på å laga sekundær- og tertiærfargar av primærfargar. Dette gjorde dei saman med forskarane Heidi Ektvedt og Storm Osdal frå NORSCI.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Fekk forska på fargar