Lars Henry Dagsland håpar flest mogleg blir med vidare i mjølkeproduksjonen framover. Han har tatt investeringa som må til innan 2034 med lausdrift, og mjølkerobot for dei aller fleste som byggjer nytt. Han ser positivt på at Fylkesmannen vil ha svar på kvar skoen trykker for mjølkebøndene i Vindafjord der relativt få er i gang med omlegginga. Foto: Jon Edvardsen
Lars Henry Dagsland håpar flest mogleg blir med vidare i mjølkeproduksjonen framover. Han har tatt investeringa som må til innan 2034 med lausdrift, og mjølkerobot for dei aller fleste som byggjer nytt. Han ser positivt på at Fylkesmannen vil ha svar på kvar skoen trykker for mjølkebøndene i Vindafjord der relativt få er i gang med omlegginga. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

84 prosent av mjølkebøndene står framfor store investeringar