Kvalitetskontrollør Janine Grimaas hos Nortura i Sandeid er stolt over at norsk ull har fått ein sterkare posisjon i konkurranse med dei store sauenasjonane. Dei har i alt 16 ulike kvalitetar å halde styr på. Foto: Jon Edvardsen
Kvalitetskontrollør Janine Grimaas hos Nortura i Sandeid er stolt over at norsk ull har fått ein sterkare posisjon i konkurranse med dei store sauenasjonane. Dei har i alt 16 ulike kvalitetar å halde styr på. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Hektisk når 2.200 dyr per dag får frigjort ulla før lamma blir ført vidare til slakting

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!