Vaksenkorpset i Skjold er godt førebudd på å laga stemning på 17. mai. Bak frå venstre : Jorunn Askeland , Håvard Haraldseid , Erling Haraldseid , Ellen Marie  Andersen , Kristine Vestre, Ingvard Johanessen, Simen Naterstad. Framme frå venstre Simen Randi Risanger , Anne Kristine Andersen , Ann Mari Tjoflot Vestre , Anne Marthe W. Tveit , Tore Nygård , Framme frå venstre : Odd Steinar Kvinnesland og Elin Askeland i Skjold Musikkoprs.
Foto: Irene Mæland Haraldsen
Vaksenkorpset i Skjold er godt førebudd på å laga stemning på 17. mai. Bak frå venstre : Jorunn Askeland , Håvard Haraldseid , Erling Haraldseid , Ellen Marie Andersen , Kristine Vestre, Ingvard Johanessen, Simen Naterstad. Framme frå venstre Simen Randi Risanger , Anne Kristine Andersen , Ann Mari Tjoflot Vestre , Anne Marthe W. Tveit , Tore Nygård , Framme frå venstre : Odd Steinar Kvinnesland og Elin Askeland i Skjold Musikkoprs. Foto: Irene Mæland HaraldsenBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Bles liv i 17.mai toget igjen

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!