Dei var godt fornøgde med maten dei fekk på Etnir Duggurd. Både Egil Eide (t.v), Eli Gravelsæter, Ingrid Eide (t.h.) og Endre Eide skrytte av baccalaoen dei fekk servert. Oddvard Engelsgjerd (nr. tre f.v.) ville heller ha krabbe frå Åkra. Dei alle løfta fram desserten frå Sølvi Merkesvik som det aller beste.
Dei var godt fornøgde med maten dei fekk på Etnir Duggurd. Både Egil Eide (t.v), Eli Gravelsæter, Ingrid Eide (t.h.) og Endre Eide skrytte av baccalaoen dei fekk servert. Oddvard Engelsgjerd (nr. tre f.v.) ville heller ha krabbe frå Åkra. Dei alle løfta fram desserten frå Sølvi Merkesvik som det aller beste. FOTO: Foto: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 15

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Kjekt med både marknad og duggurd igjen