Ølen IL sitt kvinnelag er klare for å spele seriehandball igjen. Bak frå venstre: Eline Hundhammer Siglen, Sandra Hegerland, Thea Kirketeig, Sofie Asheim Nordskog, Helene Haukland, Amalie Asheim, Ida Pettersen. Framme frå venstre: Kamilla Bøthun Vik, Maren Skrunes, Silje Digernes Lothe, Astrid Haugland Gundersen. Svein Helge Gullhaug stilte opp som forsvarspelar på nokre økter og keeper i speleøkta.
Ølen IL sitt kvinnelag speler seriehandball igjen. Her frå ei trening i desember. Bak frå venstre: Eline Hundhammer Siglen, Sandra Hegerland, Thea Kirketeig, Sofie Asheim Nordskog, Helene Haukland, Amalie Asheim, Ida Pettersen. Framme frå venstre: Kamilla Bøthun Vik, Maren Skrunes, Silje Digernes Lothe, Astrid Haugland Gundersen. Svein Helge Gullhaug stilte opp som forsvarspelar på nokre økter og keeper i speleøkta. FOTO: Svein-Erik Larsen

Siger i comebacket

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!