Kommunestyret 2023 - 2027: Bak f.v: Johan Strømsvold (V), Arild Stenberg (H), Linda Bøthun (H), Øyvind Kaldheim (KrF), Ole Funderud (KrF), Roger Tendal (Frp), Åge Madsgård (Frp), Sjur Aakra (Sp), Sindre Jacobsen (INP-vara for Kurt B. Hagen), Liv Kaldheim (Sp), Hilde Hellenes (Ap), Andreas Aune (Sp), Erling Bjarte Rullestad (Ap), Andreas Grumheden (Ap). Framme f.v: Trude Enge (Frp), Kenneth Karlsen (Frp), Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim (Sp) 
Foto: Sonja Frafjord, Etne kommune.
Kommunestyret 2023 - 2027: Bak f.v: Johan Strømsvold (V), Arild Stenberg (H), Linda Bøthun (H), Øyvind Kaldheim (KrF), Ole Funderud (KrF), Roger Tendal (Frp), Åge Madsgård (Frp), Sjur Aakra (Sp), Sindre Jacobsen (INP-vara for Kurt B. Hagen), Liv Kaldheim (Sp), Hilde Hellenes (Ap), Andreas Aune (Sp), Erling Bjarte Rullestad (Ap), Andreas Grumheden (Ap). Framme f.v: Trude Enge (Frp), Kenneth Karlsen (Frp), Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim (Sp) Foto: Sonja Frafjord, Etne kommune.

Det nye kommunestyret i Etne

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!