Ein svolten gjeng som ikkje likar fisk. Dagens middag på Lundeneset er fiskepinnar med ris og salat, men det er det berre Josef Haaland frå Tau (blå genser i midten) som vil ha. Theodor Vestbø Reimers (t.v.) frå Bjoa, Anders Løhaugen frå Ølensvåg, Jenny Eikemo Årak frå Sandeid og Brianna Gebremichael frå Ølensvåg er straks på veg til butikken for å kjøpa annan middag. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Ein svolten gjeng som ikkje likar fisk. Dagens middag på Lundeneset er fiskepinnar med ris og salat, men det er det berre Josef Haaland frå Tau (blå genser i midten) som vil ha. Theodor Vestbø Reimers (t.v.) frå Bjoa, Anders Løhaugen frå Ølensvåg, Jenny Eikemo Årak frå Sandeid og Brianna Gebremichael frå Ølensvåg er straks på veg til butikken for å kjøpa annan middag. Foto: Grethe Hopland RavnBilde 1 av 11

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Internatlivet er rett og slett å anbefala