Vindafjord IL sitt gull i J17 NM i volleyball i mars er ein av dei store idrettsprestasjonene av vinvafjordingar i 2023. Snart skal dei og andre meistrar heidrast under ordføraren si årlege nyttårsmottaking. Bak f.v.: Anne Berit Tveit, Eydis Dalen, Bertine Skipevåg Tveit, Siri Aasgard, Melina Mol, Norma Imsland.
Framme f.v.: Tiril Våg Skjold, Astrid Skogen, Ida Sofie Staknes, Ingeborg Moland, Amalie Aarekol. Lagbilde like etter sigeren over Øksild i finalen. Arkivfoto: Dag Ellingsen
Vindafjord IL sitt gull i J17 NM i volleyball varr ein av dei store idrettsprestasjonene av vindafjordingar i 2023. Idrettslaget vil støtte dei som ønsker å satse på å nå toppen i sin sport. Bak f.v.: Anne Berit Tveit, Eydis Dalen, Bertine Skipevåg Tveit, Siri Aasgard, Melina Mol, Norma Imsland. Framme f.v.: Tiril Våg Skjold, Astrid Skogen, Ida Sofie Staknes, Ingeborg Moland, Amalie Aarekol. Lagbilde like etter sigeren over Øksild i finalen. Arkivfoto: Dag Ellingsen

Idrettslag vil støtte talentar