Inviterer til dans på kaien i Vikedal: Sommarfestivalen går av stabelen fredag kveld og denne gjengen har arbeida for at publikum skal nyta god musikk og stemning nede i Vikedalshamna heile helga. Bak f.v.: Jørgen Solheim og Berge Kjell Opsal . Framme f.v.: Jon Bjarte Aarekol og festivalsjef Anja Våg Skjold .
Inviterer til dans på kaien i Vikedal: Sommarfestivalen går av stabelen fredag kveld og denne gjengen har arbeida for at publikum skal nyta god musikk og stemning nede i Vikedalshamna heile helga. Bak f.v.: Jørgen Solheim og Berge Kjell Opsal . Framme f.v.: Jon Bjarte Aarekol og festivalsjef Anja Våg Skjold .Bilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Folk-rock på menyen

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!