• Bilete 1 av 3 - Simen Mæland Dagestad (9) og Marius Tjelmeland (6) er i gang med å lage ein politistasjon, omringa av krokodiller. Dermed må politiet deira bruke båt for å fange dei som er slemme. Foto: Sirianne Vikestad

  • Bilete 2 av 3 - Barnefestival er TOPP: Karoline Gjerde Gjelle (6) (t.h) frå Stavanger drog fram kunstnaren i seg med malingskosten etter å ha høyrt på spennande forteljingar på biblioteket. Ho synes at det er heilt topp med ein eigen festival berre for barn, der ho også fann nye venner. (t.v) Siren Krokedal (3) og Reidun Matre (5).

  • Bilete 3 av 3 - Betty Siimsen (6) storkoste seg på barnefestival i helga, der ho fekk nyte godt av skapargleda ved å lage nye ting av gamle gjenstandar, med god hjelp av Kaili Siimsen (34).

Mange på barnefestival

Engasjementet og skapargleda var stor då fleire hundre barn og vaksne var både høgt og lågt under Skakketaket i helga.

av Sirianne Vikestad

Engasjementet og skapargleda var stor då fleire hundre barn og vaksne var både høgt og lågt under Skakketaket i helga.