• Bilete 1 av 3 - Team Rynkeby mottok 2.300 deltakar-søknadar i 2018, og Sveinar Rødne er blant dei heldige som får vere med å sykle Oslo-Paris til inntekt for Barnekreftforeininga. Foto: Sirianne Vikestad

  • Bilete 2 av 3 - Sveinar Rødne har blant anna deltatt i Bergen-Voss-rittet, Hårfagrerittet og Haugesund-Sauda. Det er likevel ikkje noko krav om mykje sykkelerfaring frå før denne gongen. Frå påmelding til startskot, trenar deltakarane i lag, og dei må ha hatt vel 260 mil i beina før dei syklar til Paris. Foto: Privat

  • Bilete 3 av 3 - Sandeidbuen får selskap av brørne Aarekol frå Vikedal på turen, då både Henning og Jon Bjarte skal delta i innsamlingsaksjonen i år. Her er Henning klar til dyst i 2016. Foto: Sirianne Vikestad

På to hjul for kreftsaka

Sveinar Rødne (34) likar å sykle, og då han i 2016 fekk høyre om Team Rynkeby som syklar Oslo-Paris for å samle inn pengar til kreftforsking, tenkte han at dette var ei oppleving han ville vere med på.

av Sirianne Vikestad

Sveinar Rødne (34) likar å sykle, og då han i 2016 fekk høyre om Team Rynkeby som syklar Oslo-Paris for å samle inn pengar til kreftforsking, tenkte han at dette var ei oppleving han ville vere med på.