• Bilete 1 av 4 - 45 songglade kvinner og menn syng gospel så taket lettar seg i kyrkjerommet i Etne kyrkje. Foto: Grethe Hopland Ravn

  • Bilete 2 av 4 - Musikken til konserten er det denne gjengen som står for. Vidar Fagerjord på piano, Torbjørn Tveita Reiso på gitar, Vidar Lund på trommer, Geir Asbjørn Molland på gitar og Astrid Landa på sopran-saksofon.

  • Bilete 3 av 4 - Solveig Sørheim har reagert på rekrutteringsprosessen. ARKIVFOTO: GRETHE HOPLAND RAVN

  • Bilete 4 av 4 - Angela Primm frå USA kjem til Etne saman med pianisten og songaren Elsa Harris.

Byr på feiande gospel

For tredje gong har Etne prosjektkor samla seg til nytt prosjekt, og denne gong er det gospel som står på plakaten. Saman med amerikanske Angela Primm og Elsa Harris skal dei halda storslagen konsert.

av Grethe Hopland Ravn

For tredje gong har Etne prosjektkor samla seg til nytt prosjekt, og denne gong er det gospel som står på plakaten. Saman med amerikanske Angela Primm og Elsa Harris skal dei halda storslagen konsert.