• Frå fransk til norsk. Me utgav teikneserien i to versjonar der den vanlege utgåva vart seld for hundre kroner, medan den andre er ei «skisse-utgåve» som har ei kvit framside der ein kan velja ein heilt unik illustrasjon frå  teikneserien som framside. Dette har aldri vore gjort før i Noreg, seier Frode Haaland.
Foto: Nils Gjerstad
    Bilde 1 av 4 Frå fransk til norsk. Me utgav teikneserien i to versjonar der den vanlege utgåva vart seld for hundre kroner, medan den andre er ei «skisse-utgåve» som har ei kvit framside der ein kan velja ein heilt unik illustrasjon frå teikneserien som framside. Dette har aldri vore gjort før i Noreg, seier Frode Haaland. Foto: Nils Gjerstad
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Frå Donald Duck til fransk fantasy