Frå fransk til norsk. Me utgav teikneserien i to versjonar der den vanlege utgåva vart seld for hundre kroner, medan den andre er ei «skisse-utgåve» som har ei kvit framside der ein kan velja ein heilt unik illustrasjon frå teikneserien som framside. Dette har aldri vore gjort før i Noreg, seier Frode Haaland. Foto: Nils Gjerstad
Frå fransk til norsk. Me utgav teikneserien i to versjonar der den vanlege utgåva vart seld for hundre kroner, medan den andre er ei «skisse-utgåve» som har ei kvit framside der ein kan velja ein heilt unik illustrasjon frå teikneserien som framside. Dette har aldri vore gjort før i Noreg, seier Frode Haaland. Foto: Nils GjerstadBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Frå Donald Duck til fransk fantasy