For å sjå denne videoen må du ha eit abonnement.
Søndag kveld gjekk konfirmantane i Vats i fakkeltog frå kyrkja til Vindafjordtunet. Ifølgje tradisjonen skulle det vore lysmesse i Vats sidan det er første søndag advent, men på grunn av pandemien blei arrangementet flytta ut. Markeringa ved Vindafjordtunet var for å visa støtte til bebuarar, tilsette og pårørande, i ei krevjande tid. Marita Vaula (f.v.), Emilia Aaserød, Marte Rødde Nesheim, Jenny Ohm og Emma Jekteberg. 
Foto: ANITA HAUGLAND
Søndag kveld gjekk konfirmantane i Vats i fakkeltog frå kyrkja til Vindafjordtunet. Ifølgje tradisjonen skulle det vore lysmesse i Vats sidan det er første søndag advent, men på grunn av pandemien blei arrangementet flytta ut. Markeringa ved Vindafjordtunet var for å visa støtte til bebuarar, tilsette og pårørande, i ei krevjande tid. Marita Vaula (f.v.), Emilia Aaserød, Marte Rødde Nesheim, Jenny Ohm og Emma Jekteberg. Foto: ANITA HAUGLANDBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Tente eit lys i mørket