Brua over Trolljuv ligg 120 meter over fjorden, med to tronge tunnelar på kvar side. Brua stod ferdi 9. april 1942, etter store forseinkingar som kan skuldast sabotasje. Alle bilda er henta frå boka Vestlandsvegar.
Foto: Nils Løyning/Kraftmuseet i Tyssedal
Brua over Trolljuv ligg 120 meter over fjorden, med to tronge tunnelar på kvar side. Brua stod ferdi 9. april 1942, etter store forseinkingar som kan skuldast sabotasje. Alle bilda er henta frå boka Vestlandsvegar. Foto: Nils Løyning/Kraftmuseet i TyssedalBilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Er innom Åkrafjordvegen på nostalgisk reise