Dei tradisjonsrike kystdagane på Romsa er tilbake, og her er det mange som hoppar tilbake til 1960-talet i klesvegen. God drøs rundt bordet, kaffi og kaker, omvising, og leikar er noko av programmet for dagane i slutten av juli. 
Foto: Ante Andersen
Dei tradisjonsrike kystdagane på Romsa er tilbake, og her er det mange som hoppar tilbake til 1960-talet i klesvegen. God drøs rundt bordet, kaffi og kaker, omvising, og leikar er noko av programmet for dagane i slutten av juli. Foto: Ante AndersenBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Sommarmarknad på Romsa