Arild Stenberg (H)(t.v.). Øyvind Kaldheim (KrF), Andreas Grumheden (Ap)  og Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim er fire av dei fem politikarane i Etne om har motteke sjikanerande anonnyme brev etter valet. Femtemann er Sjur Aakra (Sp). Dette er sjølvsagt ugreitt, men hovudbekymringa for politikarane er at rekruttering til verv skal bli enda vanskelegeare på grunn av slik oppførsel frå folk.
Arild Stenberg (H)(t.v.). Øyvind Kaldheim (KrF), Andreas Grumheden (Ap) og Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim er fire av dei fem politikarane i Etne om har motteke sjikanerande anonnyme brev etter valet. Femtemann er Sjur Aakra (Sp). Dette er sjølvsagt ugreitt, men hovudbekymringa for politikarane er at rekruttering til verv skal bli enda vanskelegeare på grunn av slik oppførsel frå folk. FOTO: Grethe Hopland Ravn

Reagerer på sjikane i anonyme brev

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!