Bak fra venstre: Lars Ivesdal, Håvard Vistnes, Torbjørn Hjelmtveit, Sindre Knutsen, Marius Haraldseid, Jonas Heddeland, Sverre Ramsfjell, Daniel Urdal, Sølve Østbø, Endre, Skeiseid, Henry Vargervik Eek Eriksson, Odin Tvedt Haarde

Framme fra venstre: Jonas Sandsgård, Idar Golf, Joachim Sund, Andreas Bjørgen-Hegerland, Isak Berge, Andreas Helgevold, Oleksandr Saveniuk, Senned Meharena, Nikolai Haraldseid, Gbassay Paasawe, Håkon Opsal.
FOTO: PRIVAT
Bak fra venstre: Lars Ivesdal, Håvard Vistnes, Torbjørn Hjelmtveit, Sindre Knutsen, Marius Haraldseid, Jonas Heddeland, Sverre Ramsfjell, Daniel Urdal, Sølve Østbø, Endre, Skeiseid, Henry Vargervik Eek Eriksson, Odin Tvedt Haarde Framme fra venstre: Jonas Sandsgård, Idar Golf, Joachim Sund, Andreas Bjørgen-Hegerland, Isak Berge, Andreas Helgevold, Oleksandr Saveniuk, Senned Meharena, Nikolai Haraldseid, Gbassay Paasawe, Håkon Opsal. FOTO: PRIVATBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

No skal gutar bli menn i Ølen