Bjørndalen, eller Bjønndalen som er namnet som blir brukt lokalt, er vid og langt, der den strekkjer seg frå Etne kommune i nord til Vindafjord kommune i sør. Fylkes- og kommunegrensa går omlag på toppen av Bjørndalsnuten (1.016 moh.) midt i bildet.
Foto: Tore Reimers
Bjørndalen, eller Bjønndalen som er namnet som blir brukt lokalt, er vid og langt, der den strekkjer seg frå Etne kommune i nord til Vindafjord kommune i sør. Fylkes- og kommunegrensa går omlag på toppen av Bjørndalsnuten (1.016 moh.) midt i bildet. Foto: Tore ReimersBilde 1 av 9

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Naturperle litt utafor løypenettet